Anda ada Masalah? Tanya Di Sini

Assalamualaikum,

pertama sekali saya ingin memohon maaf dari semua yang terlibat dan terkesan atas kelemahan saya tidak respon kepda persoalan-persoalan yang datang.  Ini kerana saya kesempitan waktu dan tidak mampu menjaga blog yang banyak.

Untuk makluman tuan puan, saya lebih mengutamakan blog dakwah saya iaitu: Projek Dunia akhirat.

Mohon pihak tuan ke Page di FACEBOOK di bawah nama Al Irsyad, di mana saya cuba mendaptkan lebih ramai rakan menolong saya di sana.

Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf seandainya tidak dapat membantu dalam masalah tuan puan dalam masa terdekat. Saya mendoakan Allah memberikan kekuatan tuan puan menghadapi masalah hidup. Ingatlah- hanya dengan mengingati Allah- jiwa akan menjadi tenang

8 Komen

  1. danna replied:

    assalammualaikum.., saya ada masalah. dan saya buntu., saya baru berumur 19 tahun dan sedang belajar di kolej swasta di penang. keluarga saya di johor bahru. saya berasal dari johor bahru. datang belajar di penang seorang diri. saya tiada saudara mara di sini. saya datang ke penang kerana ingin berjauhan dengan keluarga sya yang porak-peranda. ibu bapa saya bercerai dan masing-masing berkahwin lain. di kolej sya ini majoriti adalah cina dan india. hanya 2-3 orang sahaja melayu. dan saya susah untuk bergaul dengan mereka. saya pun tak tahu kenape. saya rasa sangat keseorangan. kini saya di semester 4 dan saya telah menangguhkan pelajaran saya selama 4 bulan. ibu bapa saya tidak tahu hal ini. saya cari kerja. saya cuba untuk kumpul duit. tapi selalu x cukup. mungkin sebab saya boros. saya x ramai kawan. saya tak tahu kenape. mereka kata saya seorang yang muram dan pendiam. tapi jika saya ada masalah,, saya rasa susah hendak meluahkan , kerana saya rasa mereka sedang menghina saya kerana kelemahan saya ini. saya tiada keyakinan diri yang tinggi, dan semangat saya selalu turun naik. kadang kala saya seperti mahu menghentikan segala-galanya. saya tidak sanggup menempuh cabaran di dunia ini lagi..,

  2. noorlela replied:

    assalamualaikum…..saya dah cuba cari page anda dlm fb tp xthu yg mana satu…..bole bg link….

  3. Nadiyah replied:

    assalamualaikum, maaf blog ini agak slow, saya lambat balas, boleh hubungi saya di usernam saya nadiyah elias di fb

  4. cici replied:

    Assalamualaikum sy nak tanya
    Saya tersepit dlm keadaan yg agk sukar
    Sy pernah menipu untuk dotkn wanh sara hdup stiap bulan utk belajar krn keluarga xmampu tanggung spnuhnya.mak dan ayah sakit tapi masih bekerja.kadang rawatan alternatif byk pakai kos.
    Skrg ni sy ad interview kali k 2 untuk wang sara hdup…cuma sy takut utk mnipu lg.tapi
    Duit yg sara hdup diri yg dlu pon sy bantu keluarga dan bsedekah…kluarga ada masalah kewangan..pasti xtercatat dlm slip gaji.sy takut kalau sy xmnipu sy xdpt biasiswa sy akn bebankan makayah…tapi sy tkut nk tipu.takut duit tu xberkat sbb dpt dr cara yg slh..mohon pencerahan

  5. Aimi syafiqin replied:

    Ustaz saya selalu bergaduh dengan kakak saya dia selalu fitnah saya .saya ada 2 orang kakak macam mana nak bagi kakak saya tidak selalu fitnah saya?

  6. Nadiyah replied:

    salam, maaf saya lama tak buka blog ini – hubungi saya secara pm fb nadiyah elias

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: